Apolon Mobility

Vadba Apolon Mobility predstavlja osnovo za varno izvajanje vseh ostalih vadb, zato je ne bi smeli zanemarjati. Za vas jo organiziramo prav z namenom, da zapolnite še zadnje manjkajoče dele sestavljanke zdravega aktivnega življenja. Ker vadba ni intenzivna, je primerna za ogrevanje pred vadbo, ohlajanje po njej, ali pa kot samostojna vadba za tiste, ki bi radi bolj mobilno telo. Vadba Apolon Mobility združuje jogo, pilates in nekatere druge vaje za razvoj gibljivosti in ravnotežja.

Kako vadba Apolon Mobility poteka?

Pri vadbi uporabljamo masažne valje, ki prekrvavijo mišice, jih zmehčajo, povečajo amplitude gibov v sklepih in pospešijo regeneracijo. Za zdravo telesno držo in ustrezen tonus mišic trebuha, zadnjice in hrbta, poskrbimo z vajami za stabilizacijo trupa. Za popoln rezultat mobilnosti, pa ob koncu vadbe naredimo še nekaj vaj za raztezanje. Na vadbi vas naučimo tudi uporabe osnovnih dihalnih tehnik in izvajanje pravilnih položajev joge. Seznanimo pa vas tudi z zelo učinkovitimi tehnikami sproščanja in samomasaže.

Kaj lahko z vadbo Apolon Mobility dosežete?

Ta oblika vadbe je izjemnega pomena predvsem za izboljšanje gibljivosti, ravnotežja, stabilizacije trupa in posledično večjo mobilnost celotnega telesa. Z njo lahko popravimo telesne nesimetrije, zakrčenost mišic, nestabilnost sklepov, telesno držo in še marsikaj. To je vadba, ki nam omogoča predvsem povečanje gibljivosti, motorike in koordinacije.

Ali je vadba Apolon Mobility primerna za vas?

Vadba je primerna tako za ženske, moške, rekreativce ter tekmovalne športnike, ne glede na starost in fizično zmogljivost.